Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Ξυπνάτε πριν είναι αργά για όλους σας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι εύκολο πράγμα να διατηρηθείς στην κορυφή. Η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος μετά από 24 χρόνια, ωστόσο η φετινή σεζόν θα πρέπει να… ξεχαστεί από τώρα, πριν καν μπει Δεκέμβρης. Η Ένωση βρίσκεται εκτός Ευρώπης, ενώ στο πρωτάθλημα είναι στην 7η θέση, δώδεκα πόντους μακριά από την κορυφή.

Φυσικά και η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη ομάδα που κάνει πορεία… ελεύθερης πτώσης, αφού υπάρχουν πολλά σημαντικά ευρωπαϊκά κλαμπ που κάνουν ανάλογη πορεία. Ομάδες με ασύγκριτα μπάτζετ, οι οποίες διαθέτουν «αστέρες» πρώτης… γραμμής.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα ομάδων από τα κορυφαία 5 πρωταθλήματα της Ηπείρου: 

Αγγλία
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια ομάδα με πολύ… βαριά φανέλα, που τα τελευταία χρόνια κάνει μεταγραφές εκατομμυρίων και έχει στον πάγκο της τον Ζοσέ Μουρίνιο, βρίσκεται στην 7η θέση της Premier League και είναι 14 βαθμούς πίσω από την «συμπολίτισσα» Σίτι. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται… υπ’ ατμόν από το Μάντσεστερ και σε κάθε αγώνα της ομάδας παίζει το… κεφάλι του!
Γερμανία
Η… μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, όχι απλά κινδυνέυει να χάσει φέτος το «στέμμα» στη Bundesliga, αλλά βρίσκεται στην 5η θέση και στο -9 από την εντυπωσιακή Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο τεχνικός των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς, μόνο άνετος δεν μπορεί να αισθάνεται στον πάγκο των πρωταθλητών Γερμανίας.
Ισπανία
Η κάτοχος των τριών τελευταίων Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται στην… έκτη θέση στην Primera Division, έξι πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Σεβίλλη. Μάλιστα, η «Βασίλισσα» έχει ήδη αλλάξει προπονητή (Λοπετέγκι), ενώ βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού, αφού ούτε με τον υπηρεσιακό Σολάρι δείχνει να σώζεται η κατάσταση.
Ιταλία
Η Ρόμα, η ομάδα που πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και προκρίθηκε εις βάρος της Μπαρτσελόνα, είναι 7η στη Serie A, εκτός ευρωπαϊκών θέσεων και στο… -18 από τη Γιουβέντους που έχει σχεδόν τους διπλάσιους πόντους!
Γαλλία
Στην χειρότερη κατάσταση ωστόσο βρίσκεται η Μονακό. Η γαλλική ομάδα, η οποία έσπασε την κυριαρχία της Παρί Σεν Ζερμέν προ διετίας, κατακτώντας το πρωτάθλημα, βρίσκεται στη… διόλου τιμητική 19η θέση. Οι Μονεγάσκοι είναι 32 βαθμούς πίσω από τους Παριζιάνους και βρίσκονται σε θέση… υποβιβασμού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X