Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ

Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυστυχώς η ΑΕΚ βρίσκεται αντιμέτωπη με «βαριά καμπάνα» για τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο εντός έδρας φετινό παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League κόντρα στον Άγιαξ. Από χρηματικό πρόστιμο, μέχρι τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για πολλές αγωνιστικές.

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν ήταν μεγάλης έντασης και καταγράφηκαν όλα από τους παρατηρητές της UEFA. Μάλιστα η έκθεση αναμένεται να γίνει σήμερα γνωστή στην «Ένωση».

Η ΑΕΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για περισσότερα από ένα παραπτώματα. Δεν είναι μόνο η μολότοφ, ούτε η επίθεση με φωτοβολίδα που κάνει το γύρο του κόσμου από χθες το βράδυ, αλλά και το πανό που ανέβηκε στις Θύρες 35-1 κατά της FIFA και της UEFA, το οποίο παρά τις συστάσεις έκανε 15′ να κατέβει και μετά το ημίχρονο σηκώθηκε εκ νέου μέσα στο πέταλο.

Σε ό,τι αφορά στα επεισόδια αξίζει να αναφέρουμε, ότι από το πρώτο security meeting η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τους οπαδούς του Άγιαξ, αν αυτοί δεν είχαν μαζί τους, χούλιγκαν του Παναθηναϊκού. Μάλιστα επ’ αυτού ενημερώθηκε και ο παρατηρητής, αλλά και η Αστυνομία, η οποία ήταν και αυτή που επέτρεψε την είσοδό τους στο γήπεδο!

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν από χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ είχε επισημάνει στους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας σε όλες τις συναντήσεις πόσο επικίνδυνο είναι αυτό.

Επίσης υπάρχουν φωτογραφίες, όπου αποδεικνύουν την ύπαρξη οπαδών του Παναθηναϊκού μέσα σε αυτούς του Άγιαξ κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι Ολλανδοί επέτρεψαν και ανέχτηκαν την παρουσία τους εκεί.

Πρέπει να τονίσουμε ότι στην τελευταία σύσκεψη ασφαλείας από πλευράς της ΑΕΚ προς την πλευρά του Άγιαξ τονίστηκε το εξής: «δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα αν δεν συνεχιστεί αυτή η ομαδοποίηση με τους Παναθηναϊκούς»

Τραυματίες υπάρχουν τόσο από την πλευρά του Άγιαξ, όσο και από την πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ. Μάλιστα από την πόρτα των ΑΜΕΑ, όπου εξαπέλυσαν επίθεση οι οπαδοί του Άγιαξ υπήρξαν εφτά τραυματίες οπαδοί της «Ένωσης»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X