Νεόφυτος: "Να βάλουμε τα κεφάλια μέσα να δουλέψουμε"

Νεόφυτος: "Να βάλουμε τα κεφάλια μέσα να δουλέψουμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος δήλωσε η ήττα αυτή ήταν δύσκολη για την ομάδα του και σχολίασε πως θα πρέπει να βάλουν τα κεφάλια μέσα για να δουλέψουν:
«Ήταν μία δύσκολη μέρα για την ομάδα μου. Προσπαθήσαμε αλλά όχι όπως θα έπρεπε απέναντι σε μία ομάδα με μία ομάδα με την ποιότητα του Παμβοχαϊκού. Κάναμε διαφορές αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και από την άλλη στα κρίσιμα σημεία που κρίθη κε ο αγώνας ο Παμβοχαϊκός ήταν και αποτελεσματικός και τυχερός. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα, να δουλέψουμε και να οργανώθουμε καλύτερα. Εμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση του νέου μας πασαδόρου. Είναι ένας θησαυρός για την ΑΕΚ. Θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους πασαδόρους που έχουν έρθει στην Ελλάδα και το απέδειξε με μόλις δύο προπονήσεις σε διαφορετικά γηπεδα και χωρίς να γνωρίζει το γήπεδο που έγινε ο αγώνας».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεηλκώστας είπε: «Είναι μία μεγάλη νίκη για την ομάδα και από βαθμολγικής πλευράς και για την ψυχολογία. Μέχρι τώρα είχαμε προηγηθεί 2-1 με τον Εθνικό και 2-0 με τον ΠΑΟΚ και δεν νικήσαμε. Αυτή τη φορά πήραμε το πρώτο μας τρίποντο εκτός έδρας. Το κεφάλι πρέπει να είναι χαμηλά. Εχουμε δύσκολη συνέχεια. Οι παίκτες μου έχουν ξεπεράσει τον φόβο της βελτίωσης και πλέον βρίσκονται στο στάδιο της αυτοπεποίθησης. Ολα κρίθηκαν στο μπλοκ – άμυνα και στην κόντρα επίθεση και ειδικά στην αποτελεσματικότητα του Αμπράο. Το μυαλό μας είναι πλεον στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Βραχάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X