Οι ατάκες Μελισσανίδη, τα δεδομένα των συμβολαίων και το κλίμα στην ΑΕΚ

Οι ατάκες Μελισσανίδη, τα δεδομένα των συμβολαίων και το κλίμα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι όσο πιο κοντά είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τόσο το καλύτερο για την ίδια την ΑΕΚ, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Λόγω εμπειρίας, γνώσεων και του πως μπορεί να διαχειριστεί ειδικές καταστάσεις είναι κομβικός. Και πέρυσι αποδείχθηκε.

Επίσης, αλήθεια είναι ότι η χθεσινή του επίσκεψη με όσα περιείχαν αυτά που είπε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φούντωσε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Άπαντες περίμεναν… γκάζια ενόψει Αγιαξ και Ξάνθης για να έρθουν τα αποτελέσματα που θα έφερναν ηρεμία. Κάποιες από τις ατάκες του Μελισσανίδη που διέρρευσαν, σε συνδυασμό με όσα είχε πει περί εκκαθαρίσεων ο Ουζουνίδης, δημιούργησαν προβληματισμό για τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές στη φετινή ΑΕΚ.

Διότι Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος είναι βασικοί, παίκτες σημαντικοί για κάθε μία από τις τρεις γραμμές και η ΑΕΚ έχει ακόμα «ανοιχτές» υποχρεώσεις έστω και αν το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Οπότε ίσως η ατάκα του Μελισσανίδη είχε να κάνει με την εξέλιξη των συζητήσεων και όσα ζητούν για τα συμβόλαια τους και όχι για να τελειώσουν άμεσα από την ομάδα. Οπως και να έχει, πολλά θα κριθούν τις αμέσως επόμενες μέρες. Τη δεδομένη στιγμή Μπακασέτας, Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο και Λόπες μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο και από τον προσεχή Γενάρη μπορούν να συμφωνήσουν με όποιο άλλο κλαμπ θέλουν.

Ο Αντρέ Σιμόες είναι γνωστό εδώ και καιρό και το ξέρει η ΑΕΚ στις δύο συναντήσεις με τον μάνατζερ του καλοκαίρι και Σεπτέμβριο ότι θέλει συμβόλαιο υψηλού επιπέδου (Λιβάγια, Μάνταλου κλπ). Το τελευταίο καλό του συμβόλαιο, το οποίο να φτάνει περίπου στα 600.000 ευρώ. Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει εκεί. Πάει μέχρι 450.000 ευρώ και θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά και στους δύο για να φτάσουμε σε deal. Η Ενωση, όπως είχε πει πρόσφατα και ο Μελισσανίδης, μέσα στο Δεκέμβριο θα καταθέσει την τελική της πρόταση ζητώντας άμεσα απάντηση με deadline από τον Πορτογάλο χαφ.

Ο Τάσος Μπακασέτας, από την πλευρά του, θέλει επίσης αύξηση διότι πλέον μιλάμε για βασικό παίκτη της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας. Θα ήθελε πολύ να μείνει στην ΑΕΚ, κάτι που έχει εκφράσει, αν και το εξωτερικό αποτελεί πάντα στόχο για όλους. Θέλει όταν γίνει αυτό να πάρει και η ΑΕΚ χρήματα, όπως συνέβη με τον Πανιώνιο. Οι αξιώσεις του φτάνουν στα επίπεδα του Σιμόες με περίπου 600.000 ευρώ ετησίως. Η ΠΑΕ μέχρι στιγμής δεν έχει… φτάσει τόσο ψηλά και ίσως ακολουθηθεί ο ίδιος δρόμος.

Για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Πολλοί στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον γουστάρουν γιατί είναι καλός αμυντικός, πολεμιστής πάντα και παίζει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια. Θέλει αύξηση στα χρήματα που παίρνει, να ξεπεράσει δεδομένα τα 250.000 ευρώ για να νιώθει επίσης σημαντικός για το κλαμπ. Και οι συζητήσεις μαζί του είναι πιο… εύκολες σε σχέση με τους άλλους δύο, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμη την τελική της κίνηση. Πάντως οι εμφανίσεις του τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον έχουν κάνει γνωστό και εκτός συνόρων και αρκετά κλαμπ τον έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους.

Για τον Ροντρίγκο Γκάλο (στα 33) ο προβληματισμός έχει να κάνει με την ηλικία του και όχι με την προσφορά, την στιγμή που για το δεξί άκρο υπάρχει τώρα ο Μπακάκης και το καλοκαίρι γυρίζει και ο Βασιλαντωνόπουλος από την Λαμία. Αν έλεγε «ναι» σε ετήσιο συμβόλαιο ίσως να υπήρχε ήδη συμφωνία…

Τέλος, ο Ελντερ Λόπες είναι η πιο βατή περίπτωση από όλους, διότι είναι ήδη σε διαδικασία συμφωνίας. Προφορικά σε πολλά τα έχει βρει με την ΑΕΚ, αλλά μένει να γίνει αυτό επίσημο και με υπογραφές για να συνεχίσει στην Ενωση, ενώ από Φλεβάρη τον περιμένουν πίσω στις προπονήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X