Ντέμης: «Κάποιοι οπαδοί έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη για το -3»

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδη στο OPEN TV;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την κίνηση των παικτών να πάνε στους οπαδούς και τόνισε ότι θα έπρεπε κάποιοι από τoυς οπαδούς να κάνουν το ίδιο, για το -3 που τους στέρησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής Total Football στο Open TV μίλησε για την κίνηση των παικτών της Ένωσης μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό και για την αντίστοιχη που θα έπρεπε να είχαν κάνει κάποιοι από τους οπαδούς.

Αναλυτικά είπε: «Μπορεί να μην πήγαν μόνο για να πουν ευχαριστώ. Το έχουμε δει και σε άλλες ομάδες, όπως στη Ντόρτμουντ. Μπορεί να στεναχωρήθηκαν, μπορεί να πήγαν να τους πουν “συγνώμη δεν τα καταφέραμε” αλλά το συγνώμη το λέει ένας ποδοσφαιριστής μόνο όταν δεν τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει καμία συγνώμη. Ο ποδοσφαιριστής έχει μια υποχρέωση, να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο, δεν έχει παντρευτεί με τη νίκη ούτε με το γκολ. Κάποιοι μπορεί να πικράθηκαν και να τους είπαν μια κουβέντα παραπάνω.

Ίσως όμως και κάποιοι από τους οπαδούς έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές για τους τρεις βαθμούς που τους “πήραν” για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X