Δεν θέλει να κατέβει η Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό με τη Ρίβερ Πλέιτ!

Δεν θέλει να κατέβει η Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό με τη Ρίβερ Πλέιτ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος αναβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Με επίσημη ενημέρωση της, η Μπόκα Τζούνιορς ξεκαθαρίζει πως ενημέρωσε την Conmebol ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί, αφού κανείς δεν μπορεί να της εγγυηθεί καταστάσεις ισονομίας στο γήπεδο και μάλιστα ζητά την παραδειγματική τιμωρία της Ρίβερ Πλέιτ σύμφωνα με το άρθρο 18 του πειθαρχικού κώδικα.

Τονίζεται χαρακτηριστικά ότι το Σάββατο το μόνο που ενδιέφερε τον σύλλογο ήταν η σωματική ακεραιότητα των παικτών του, ενώ τώρα καθίσταται σαφές ότι μετά και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία της πόλης μετά την αναβολή του τελικού, ότι κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει συνθήκες ισονομίας και ηρεμίας ώστε να παιχθεί ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και ζητά την οριστική ματαίωση του τελικού και την παραδειγματική τιμωρία των «εκατομμυριούχων»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X