Μπαίνει στο... ψυγείο η βοηθός Δέτση για τα λάθη της στο Αγρίνιο

Μπαίνει στο... ψυγείο η βοηθός Δέτση για τα λάθη της στο Αγρίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ χαμηλή βαθμολογία παίρνει σύμφωνα με πληροφορίες η β’ βοηθός του Παναιτωλικός-ΑΕΚ, Μαρία Δέτση. Μπορεί να είναι νέα στον πίνακα, ωστόσο ελέγχεται για πολλές φάσεις, με τον παρατηρητή Μαυρόπουλο να τις κάνει πολλές παρατηρήσεις στα αποδυτήρια κυρίως για φάσεις κατά των Αγρινιωτών. Κυρίως για το γκολ του Ουίλιαν στο 25ο λεπτό που δεν μέτρησε για τους γηπεδούχους, αλλά και για την οριακή φάση στο γκολ του Σιμόες.

Από εκεί και πέρα βέβαια υπήρχαν τρεις ακόμα λανθασμένες υποδείξεις της Αθηναίας βοηθού στο παιχνίδι. Στο 45′ ο Καμαρά παραλίγο να κάνει το 2-0, αλλά είναι εκτεθειμένος και το οφ σάιντ δεν δίνεται, στο β’ μέρος ανακόπτεται ο Λιβάγια που έβγαινε από τα αριστερά, ωστόσο καλύπτεται, ενώ στο 89′ ο Πόνσε παραλίγο να ισοφαρίσει, όμως και πάλι είναι εμφανώς οφ σάιντ.

Αντίθετα, ο Μανώλης Σκουλάς και τη Χρύσα Κουρομπύλια είχαν πολύ καλή παρουσία. Το πόσο θα μείνει στο “ψυγείο” η Δέτση, εξαρτάται από τις… διαθέσεις της ΚΕΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X