Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μανωλάς

Μανωλάς για Ρεάλ! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ψάχνει απελπισμένα να βελτιώσει την αμυντική του γραμμή και έχει ήδη στη λίστα τους ορισμένες επιλογές από το… πάνω ράφι.

Ενώ ο Κρις Σμόλινγκ είναι κοντά στο να σφραγίσει μια επέκταση του συμβολαίου του,  το μέλλον μοιάζει πολύ πιο ξεκάθαρο για τον Ερίκ Μπαϊγί και τον Μάρκος Ρόχο.

Ο Μπαϊγί δεν κατάφερε να πείσει τον Mουρίνιο ότι μπορεί να είναι ο βράχος της άμυνας  που επιθυμεί, ενώ ο Ρόχο  ποτέ δεν αποτέλεσε ουσιαστικά ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας.
Ακόμη και ο Φιλ Τζόουνς  ανησυχεί για το μέλλον του, καθώς συνεχίζει να υπολογίζεται ως εφεδρικός στην άμυνα.

Πέντε είναι οι αμυντικοί που έχει ξεχωρίσει ο Πορτογάλος τεχνικός και μέσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Κώστας Μανωλάς.

ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΕΝΚΟΒΙΤΣ – Φιορεντίνα
Ο Μουρίνιο, παρακολούθησε επανειλημμένως τον Σέρβο αμυντικό και τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα του.
Ο Μιλένκοβιτς είναι μόνο λίγους μήνες στη Φιορεντίνα, μετά την μετακίνηση του από την Παρτίζαν αντί περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ, τον Μάιο.
Αναμενόμενο κόστος μεταγραφής: 57 εκατομμύρια ευρώ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ – Ρόμα
Ο σπουδαίος Έλληνας αμυντικός, έχει μια ρήτρα απελευθέρωσης 35 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του.
Στα 27 του χρόνια ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού  έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της Ρόμα, από τότε που κατέφθασε στο «Ολίμπικο», το 2014. Η χαμηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του τον έχει κάνει περιζήτητο και ο Μουρίνιο γνωρίζει ότι με την ταχύτητα του και την οξυδέρκεια στο παιχνίδι του μπορεί να γίνει ένας σημαντικός παίκτης για την Γιουνάιτεντ.
Αναμενόμενο κόστος μεταγραφής: 32 εκατομμύρια ευρώ

ΝΤΕΚΛΑΝ ΡΑΪΣ – Γουέστ Χαμ
Ο άσος τηςΓουέστ Χαμ, ο οποίος μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας ή ως αμυντικός χαφ, έχει σήμερα απολαβές  γύρω στα 4.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά το συμβόλαιο του εκπνέει το 2020.
Μόλις στα 19 του χρόνια, ο Ιρλανδός είναι ο καλύτερος νεαρός παίκτης της Γουεστ Χαμ  και χάρη στα προσόντα του, ανάγκασε την Γιουνάιτεντ να εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Αναμενόμενο κόστος μεταγραφής: 23-28 εκατομμύρια ευρώ

ΚΑΛΙΝΤΟΥ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ – ΝάπολΙ
Ο 27χρονος άσος, ήρθε στη Νάπολι από την Γκενκ το 2014 και μετράει έκτοτε 180 εμφανίσεις με τους «παρτενοπέι».
Έχει τραβήξει την προσοχή του Μουρίνιο για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League
Αναμενόμενο κόστος μεταγραφής: 87 εκατομμύρια ευρώ

ΤΟΜΠΙ ΑΛΝΤΕΡΒΑΪΡΕΛΝΤ
 – Τότεναμ
Ο αμυντικός των Σπερς, αποτέλεσε καλοκαιρινό στόχο της Γιουνάιτεντ, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την μεταγραφή.
Η τρέχουσα συμφωνία του Βέλγου αμυντικού με την Τότεναμ, εκπνέει στο τέλος της σεζόν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να αποφασίσει να «χτυπήσει» την πόρτα του 29χρονου αμυντικού.
Αναμενόμενο κόστος μεταγραφής– 29 εκατομμύρια ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X