Τζινόμπιλι: "Το Ρίβερ - Μπόκα είναι τελικός Ολυμπιάδας"

Τζινόμπιλι: "Το Ρίβερ - Μπόκα είναι τελικός Ολυμπιάδας"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ρίβερ υποδέχεται την Μπόκα στο “Monumental” (24/11, 22:00) στη ρεβάνς του 2-2 του “Bombonera” στο δεύτερο καθοριστικό τελικό του Copa Libertadores. Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Αργεντινής και της Νοτίου Αμερικής δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει ασυγκίνητο τον Μανού Τζινόμπιλι.

Ο 41χρονος παλαίμαχος Αργεντινός γκαρντ συνέκρινε το superclasico με τελικό Ολυμπιακών Αγώνων στο μπάσκετ και υποστήριξε ότι τις παραμονές τέτοιων αναμετρήσεων δεν μπορείς να κοιμηθείς!

“Θα δω το ματς, μου αρέσουν τα σπορ. Μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών σε στιγμές σαν κι αυτές, στις οποίες υπάρχει η μέγιστη πίεση. Είναι σαν τον τελικό του μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν υπάρχει αύριο. Θα το δω με ουδετερότητα.

Δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα, μου αρέσει να βλέπω πώς αντιδρούν οι παίκτες, πώς το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια. Μερικές φορές δεν μπορείς να κοιμηθείς την προηγούμενη νύχτα, σκέφτεσαι τι θα γίνει εάν νικήσεις, εάν χάσεις, το παιχνίδι του αντιπάλου. Δεν είναι εύκολο να το απολαύσεις, αλλά το εύχομαι από καρδιάς γιατί το 95% εξ αυτών δεν θα το ζήσει ξανά”, υποστήριξε στο “ESPN” ο Τζινόμπιλι ο οποίος κατέκτησε με την εθνική το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X