Γιοβάνη: "Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις"

Γιοβάνη: "Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα θέλει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ που ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Μεσσαράς αύριο (24/11, 16:00). Οι “κιτρινόμαυρες” μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω θέλουν να αποκομίσουν μόνο τους τρεις βαθμούς στην Κρήτη και ελπίζουν μαζί με τον κόσμο της ομάδα που θα βρεθεί στο γήπεδο να το πετύχουν.

Η Ελένη Μεμετζή δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με την αποστολή που ταξιδεύει απόψε το βράδυ για το Ηράκλειο, να αποτελείται από τις: Εικοσιπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη και Ντόνα.

Η άσσος της ομάδας, Μάρβη Γιοβάνη, δήλωσε στο aek.gr: “Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα ματς που ακολουθούν, που είναι εξίσου σημαντικά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες όλες οι κοπέλες, να μην μας επηρεάσει το ταξίδι και με προσοχή θα έρθει το αποτέλεσμα. Όληι η ομάδα θέλει την νίκη για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους στόχους μας“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X