Σβάρνας: «Τυχερός που παίζω στην ΑΕΚ - Προτεραιότητα μας το πρωτάθλημα»

Σβάρνας: «Τυχερός που παίζω στην ΑΕΚ - Προτεραιότητα μας το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Ο αμυντικός της Ένωσης τόνισε πως το παιχνίδι του Σαββάτου στο Αγρίνιο είναι δύσκολο, ωστόσο η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Παράλληλα, ο Σβάρνας έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στο πρωτάθλημα, ενώ δήλωσε τυχερός που παίζει σε μία μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σβάρνας:

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ:

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφεις στην ομάδα. Είναι πρωταθλήτρια, ο πήχης έχει ανέβει και κάθε μέρα κερδίζω πράγματα. Είναι φυσιολογικό όταν είσαι πρώτος να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Αυτόματα στόχος είναι πάλι το πρωτάθλημα και λογικό να υπάρχει κριτική. Η ήττα από τον Ατρόμητο μας πείσμωσε. Δουλέψαμε αρκετά στη διακοπή στις αδυναμίες μας για να βελτιωθούμε και να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε. Είναι πολλά που μπορούμε να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε. Πάντα και η τύχη παίζει τον δικό της ρόλο κι εμείς δεν την είχαμε. Δεδομένα μας επηρέασε και το άδειο γήπεδο. Ο κόσμος σου δίνει κίνητρο και είναι πολύ άσχημο να παίζεις χωρίς κόσμο, είναι το χειρότερο συναίσθημα για κάθε ποδοσφαιριστή».

Για τον αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό:

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα και σε μια δυνατή έδρα. Απέναντι σε ομάδα με φιλοσοφία να παίζει ποδόσφαιρο. Όταν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Είναι κομβικής σημασίας το ματς για εμάς και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Δε μπορούμε να σκεφτούμε τι έγινε και χάσαμε βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια. Οφείλουμε μόνο να βελτιωθούμε για να μειώσουμε τη διαφορά. Όσο για τα ντέρμπι και τα αποτελέσματα εκεί είναι και θέμα τύχης και συγκυριών. Στη διακοπή όμως βελτιωθήκαμε και θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε νίκες αρχής γενομένης από το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Είμαι τυχερός που γύρισα στην ομάδα και πλέον βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Επίσης γιατί καθημερινά δουλεύω με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και μαθαίνω πράγματα. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και όχι το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να το κατακτήσουμε για να ξαναπαίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ μεγαλώνει συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Είμαι τυχερός που έχω τέτοιους παίκτες δίπλα μου στην προπόνηση και καθημερινά κερδίζω πράγματα από εκείνους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X