Αφαίρεση 3 βαθμών σε Ατρόμητο για οφειλές σε Φυτανίδη!

Με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος, λόγω οφειλών στον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο Έλληνας πρώην αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου διεκδικούσε οφειλόμενα από την λύση του συμβολαίου του με τον σύλλογο και η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκε η απόφαση η οποία δικαιώνει τον ποδοσφαιριστή και τιμωρεί τον Ατρόμητο με -3 βαθμούς εάν δεν διευθετούσε το οικονομικό θέμα.

Οπως προέκυπτε όμως από το ρεπορτάζ ο Ατρόμητος έχει διευθετήσει ήδη την περίπτωση του Φυτανίδη και φυσικά δεν υπάρχει κανένα θέμα τιμωρίας, πόσω μάλλον αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Επιβάλλει στην καθής η αίτηση ΠΑΕ με την επωνυμία “Ποδοσφαιρική Ανώνμυμη Εταιρεία Α.Π.Σ Ατόμητος Αθηνών 1923”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σωκράτη Φυτανίδη του Γερασίμου, ειδικότερα δε μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των επιδικασθέντων με την εν λογω απόφαση νομίμων τόκων της επίμαχης και αναφερόμενης σ’ αυτήν χρηματικής οφειλής, την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματιος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X