«Κοιτάζει» Μανωλά η Γιουβέντους

Μόντσι: «Χαρούμενος ο Μανωλάς στην Ρόμα, θα μείνει 100%»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Γιουβέντους βρίσκεται σε αναζήτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα ηγηθεί στην άμυνα της «Μεγάλης Κυρίας» τα επόμενα χρόνια, με το όνομα του Κώστα Μανωλά να φιγουράρει στη λίστα των «μπιανκονέρι».

Η αξία του Λεονάρντο Μπονούτσι είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο η πορεία του είναι φθίνουσα την τελευταία διετία και μοιάζει δύσκολο να αντιστραφεί η κατάσταση.

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος για την ώρα, ενώ ο Μπενατιά στα 31 του χρόνια έχει πλέον ρόλο συμπληρωματικού, έχοντας χάσει πολλή από την εμπιστοσύνη που απολάμβανε μέχρι πέρσι.

Έτσι, στο πρόσωπο του Έλληνα διεθνή στόπερ η Γιουβέντους βλέπει την επόμενη αμυντική της “κολόνα” και τα 35 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, δεν πτοεί τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η συμφωνία του Μανωλά με την Ρόμα έχει ισχύ μέχρι το 2022, ωστόσο οι “τζαλορόσι” πιέζουν τον 27χρονο αμυντικό να υπογράψει νέο συμβόλαιο: Με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγούν από τη χαμηλή -για την ζήτηση που έχει ο παίκτης- ρήτρα, υπογράφοντας μια νέα, πολύ μεγαλύτερη.

Για την ώρα οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει τη φόρμουλα μιας νέας συμφωνίας και πλησιάζοντας στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, η πίεση είναι ολοένα και πιο έντονη για τους Ρωμαίους, που μπορεί να χάσουν τον Μανωλά για ένα σχετικά μικρό ποσό.

Στη Γιουβέντους παρακολουθούν τις εξελίξεις και εφόσον αυτές αποδειχθούν ευνοϊκές για μια κίνηση απόκτησης του Έλληνα στόπερ, τότε δεν θα το σκεφτούν και πολύ να καταθέσουν την ρήτρα των 35 εκατ. ευρώ για να ντύσουν τον παίκτη στα ασπρόμαυρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X