Βασικός ο Γαλανόπουλος στις Ελπίδες

Βασικός ο Γαλανόπουλος στις Ελπίδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αυστρία δοκιμάζεται σήμερα η Εθνική Ελπίδων στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά το εις βάρος της 1-0 στην Τούμπα την περασμένη Παρασκευή (16/11).

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη θα παραταχθούν στις 20:00 στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο χιονισμένο Ζανκτ Πόλεν έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη που θα τους οδηγήσει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Ιταλία το καλοκαίρι.

Αναφορικά με την ενδεκάδα υπάρχουν και τρία ερωτηματικά. Το ένα έχει να κάνει με την επιστροφή του Πασαλίδη ή μη στο αρχικό σχήμα καθώς ο αμυντικός του Αστέρα εξέτισε την τιμωρία του και είναι στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη. Βασικός για μια ακόμη φορά θα είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος της ΑΕΚ.

Επίσης ο Λάμπρου διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Τάσου Χατζηγιοβάνη ενώ για να παίξει ο Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης θα πρέπει να μείνει εκτός ενδεκάδας ένας εκ των Μπουζούκη ή Ανδρούτσου.

Οπότε η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων θα αποτελείται από τους: Κότσαρη, Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκο ή Πασαλίδη, Κυριακόπουλο, Καραχάλιο, Γαλανόπουλο, Λημνιό, Λάμπρου ή Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη ή Ανδρούτσο και Κουλούρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X