Ανατροπή, πρωτιά και... εκδίκηση για τους Άγγλους στο Nations League - Υποβίβασαν την Κροατία! (VIDEO)

Ανατροπή, πρωτιά και... εκδίκηση για τους Άγγλους στο Nations League - Υποβίβασαν την Κροατία! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα ματς που… έσπασε καρδιές, η Αγγλία πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Nations League, χάρη στη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε κόντρα στη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κροατία (2-1). Τα «λιοντάρια» πήραν έτσι μια μικρή… εκδίκηση για τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του Μουντιάλ από τους Κροάτες, ρίχνοντας τους στη League 2!

Το συγκρότημα του Ντάλιτς προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα στο «Γουέμπλει», χάρη σε απίστευτη ενέργεια του Κράμαριτς στο 57ο λεπτό! Οι Άγγλοι όμως ρίσκαραν και αρχικά ισοφάρισαν στο 78′ με τον Λίνγκαρντ, για να πάρουν τη νίκη με προβολή του Κέιν στο 85′! Στο 82ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1, ο Λίνγκαρντ έσωσε στη γραμμή κεφαλιά του Βίντα.

Χαμένη της υπόθεσης και η Ισπανία που ήθελε ισοπαλία στον αγώνα, προκειμένου να πάρει εκείνη την πρωτιά.

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γκόμες, Στόουνς, Μπάρκλεϊ, Ντελφ 73’ Λίνγκαρντ), Κέιν, Στέρλινγκ, Ράσφορντ (73’ Σάντσο)

Κροατία: Κάλινιτς, Βρσάλικο, Πέρισιτς, Λόβρεν, Βλάσιτς, Κράμαριτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Γεβντάι, Ρέμπιτς (45’ Μπρέκαλο), Βίντα

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X