Στρώνουν κόκκινα χαλιά στο λιμάνι

Ο δανεισμός του Σεμπά έληξε, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός να επιστρέφει στον Ολυμπιακό έπειτα από έξι μήνες. Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει και να αγωνιστεί ο Σεμπά στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες ερχόντουσαν από το fws.gr, που μετέφερε την είδηση, η οποία πλέον επιβεβαιώνεται πλήρως. Όπως φαίνεται δεν μιλάμε για ξαφνική επιστροφή, αλλά για προγραμματισμένη. Ο Σεμπά ήταν παίκτης του Ολυμπιακού εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, θα περάσει από τπν έλεγχο του Πέδρο Μαρτίνς,προκειμένου να κριθεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Αν ο Πορτογάλος δώσει θετική απάντηση, τότε ο 26χρονος θα φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα και θα δώσει λύσεις, με τη συνέχεια να είναι αρκετά δύσκολη και τους Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε να έχουν τραβήξει μεγάλο «λούκι», με τον Φετφατζίδη ως τώρα να μην έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Αν πάλι κριθεί πως δεν «χωράει», τότε δεν αποκλείται να αναζητηθεί λύση για να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Με οριστικό τρόπο αυτή τη φορά. Αν και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι με το μέρος του Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει για να αρπάξει την ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X