Σκόραρε ο Μπότος στην νίκη της Εθνικής Νέων επί της Ρουμανίας!

Σκόραρε ο Μπότος στην νίκη της Εθνικής Νέων επί της Ρουμανίας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τρίποντο με σκορ 5-3 πήρε η Εθνική μας ομάδα νέων στον αγώνα με την Ρουμανία, με τον Φοίβο Μπότο να αγωνίζεται βασικός και να σκοράρει στην ευρεία νίκη της «γαλανόλευκης»! Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 87′ και αντικαταστάθηκε από τον Κουτσουπιά, αλλά είχε ήδη προλάβει να βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην πολύτιμη νίκη της Εθνικής Νέων! Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών, που πραγματοποίησε φέτος τις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα ανδρών της ΑΕΚ, έβαλε το 4ο γκολ της «γαλανόλευκης» στο 74ο λεπτό.

Ο αγώνας διεξήχθη  στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας, όπου διοργανώνονται  οι αγώνες του 13ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019. Με τη νίκη κόντρα στην Ρουμανία, η Εθνική Νέων εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Elite Round του ερχόμενου Μαρτίου και θέλει ένα βαθμό στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Βουλγαρία, ώστε να τερματίσει πρώτη καθώς έχει 6 βαθμούς και οι γείτονες 4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X