Βήμα πρόκρισης θέλει σήμερα η Εθνική Ελπίδων

Βήμα πρόκρισης θέλει σήμερα η Εθνική Ελπίδων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να επιστρέψει στην τελική φάση μίας μεγάλης διοργάνωσης σε επίπεδο Ελπίδων θέλει η Eθνική μας ομάδα που καλείται να πάρει σκορ πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των μπαράζ με αντίπαλο την Αυστρία στην Τούμπα (18:00, EΡΤ3).

Η Ελλάδα μετά από μια σπουδαία πορεία στην προκριματική φάση (8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα) θα προσπαθήσει να μπει στην τελική 12αδα εκεί όπου ήδη βρίσκεται η Ιταλία (ως διοργανώτρια) και οι Κροατία, Ισπανία, Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Σερβία, Ρουμανία, Γαλλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, τόνισε: «Πολύ σημαντικά παιχνίδια και ειδικά το πρώτο. Η πρόκριση είναι μέσα στις δυνατότητές μας, καθώς θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα χρειαστεί όμως δουλειά και προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Κι αυτό γιατί η Αυστρία είναι ένα δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο, που διαθέτει ποιότητα. Τα ματς αυτά δεν έχουν αύριο. Ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι μια μαχητική ομάδα που παίζει με την ίδια ένταση από το πρώτο έως το ενενηκοστό λεπτό. Χρειάζεται σοβαρότητα και μεγάλη προσοχή για να καταφέρουμε να νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι και να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση».

Η 11αδα του Νικοπολίδη: 

Με τον τιμωρημένο Πασαλίδη (δέχθηκε κόκκινη στο ματς με την Λευκορωσία) ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει μόνο ένα δίλημμα για την 11αδα. Ο Κότσαρης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σάλιακα, Χατζηδιάκο, Νικολάου και Τσιμίκα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Καραχάλιος και Γαλανόπουλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ με τους Χατζηγιοβάνη και Λημνιό να αποτελούν τους εξτρέμ. Το δίλημμα του Νικοπολίδη είναι Ανδρούτσος ή Μπουζούκης για την θέση πίσω από τον Κωτσόπουλο που θα παίξει φορ.

Οπως και στο σημαντικό ματς με την Κροατία έτσι και σε αυτό με την Αυστρία ο Νικοπολίδης δεν θα έχει τον πρώτο του σκόρερ στα προκριματικά, τον Ευθύμη Κουλούρη καθώς κλήθηκε από τον Αναστασιάδη να βοηθήσει την Εθνική Ανδρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X