Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συνεργασία της με την LG

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συνεργασία της με την LG
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και LG συνεχίζουν μαζί και για τη φετινή σεζόν! Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τη γνωστή εταιρία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«AEK και LG παρουσίασαν επισήμως την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας τους για την σεζόν 2018-19 το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η LG Electronics Hellas (LG) αποτελεί τον «Επίσημο Υποστηρικτή» των πρωταθλητών Ελλάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στηρίζοντας τόσο την επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου όσο και τις Ακαδημίες του συλλόγου.

H LG έχει αφήσει το αποτύπωμα της σε όλα τα video του ΑΕΚ ΤV, καθώς και άπασες τις οπτικοποιημένες αναρτήσεις του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Facebook, με σχετική λογοτύπηση. Είναι επίσης ο αποκλειστικός χορηγός του επίσημου application της ΠΑΕ ΑΕΚ, μιας δυναμικής εφαρμογής με ολοένα και αυξανόμενη απήχηση, ενώ από φέτος κοσμεί τα αγωνιστικά σορτς των πρωταθλητών Ελλάδας, μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς «ακολουθεί» όλες τις αγωνιστικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στις εγχώριες διοργανώσεις και στο UEFA Champions League.

Η συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ «Γιάννης Ξενάκης» το μεσημέρι της Πέμπτης (15/11), παρουσία του προπονητή της ομάδας, κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, του Α΄ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ, κ. Μηνά Λυσάνδρου, του CEO της LG, κ. Άρη Κουτελού, ο οποίος παρέλαβε μια αναμνηστική μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της Ένωσης από τον κ. Λυσάνδρου, καθώς και του Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Νίκου Καραούζα, και της Senior Marketing Manager της εταιρίας LG, κ. Γεωργίας Σταυροπούλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X