Μπακασέτας για βασικός κόντρα στη Φινλανδία

Μπακασέτας: "Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε έναν παίκτη με το έτσι θέλω"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής θα πραγματοποιήσει σήμερα κόντρα στη Φινλανδία ο Αγγελος Αναστασιάδης. Η Εθνική μας ομάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί στο ΟΑΚΑ (21:45) κόντρα στους Σκανδιναβούς, για το Nations League, με την ενδεκάδα να αποτελεί γρίφο.

Στην συνέντευξη Τύπου, ο Αναστασιάδης δεν αποκάλυψε τίποτα, δηλώνοντας αναποφάσιστος σχετικά με τα πρόσωπα, ωστόσο οι δοκιμές του στην προπόνηση περιλάμβαναν συγκεκριμένες συνθέσεις και πρόσωπα.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε με το γνωστό 4-2-3-1 και τον Βλαχοδήμο στην εστία, τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Κούτρη στην άμυνα, Ζέκα και Κουρμπέλης, Πέλκα, Φορτούνη και Μπακασέτα στην τριάδα μεσοεπιθετικά και τον Κουλούρη στην κορυφή, καθώς και σύστημα με τριάδα στην άμυνα (Σιόβας, Μανωλάς, Σωκράτης), τον Πασχαλάκη στο τέρμα.

Δεδομένα ο Μήτρογλου βρίσκεται μπροστά στην «ιεραρχία», ωστόσο η περίοδος εξαιρετικής φόρμας που διανύει ο φορ του Ατρόμητου βάζει σε σκέψεις τον 63χρονο τεχνικό αναφορικά με τη χρησιμοποίησή του ως βασικός. Επίσης ο Αναστασιάδης έχει και τον Σιόβα στο μυαλό του για την 11άδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X