Μελισσανίδης: "Σημαντική μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό"

Εικόνες από την εκδήλωση της ΑΕΚ για το Προσφυγικό Μουσείο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα συγκινημένος όταν σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας το όραμα του για το Προσφυγικό Μουσείο να παίρνει σάρκα και οστά

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ακούγοντας την τραγουδίστρια Γιώτα Λυδία να μιλάει για την ΑΕΚ ενώ αποχωρώντας από την εκδήλωση δήλωσε πως πρόκειται για μια σημαντική μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό.

Συγκεκριμένα ο κ. Μελισσανίδης δήλωσε κατά την αποχώρηση του: “Σήμερα πιστεύω είναι μια ακόμη σημαντική μέρα γιατί εκτός από το γήπεδο που φτιάχνουμε, είναι μια μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό.

Δημιουργούμε αυτό το μουσείο που θα καλύψει όλη την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού και έτσι θέλω να πιστεύω πως κάτι ξεχωριστό, και με όλα αυτά τα ονόματα που ήρθαν σήμερα, δημιουργείται στο μουσείο που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Κάναμε πράξη αυτά που είπαμε, το γήπεδο τρέχει, το μουσείο το ξεκινάμε. Θέλω να πιστεύω πως θα τελειώσουν και όλα θα είναι όπως το θέλουμε όλοι και όλα θα είναι μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X