ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όταν ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό- Σημαντικός σταθμός στην πορεία για την πραγματοποίηση του ονείρου μας»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Όταν ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό- Σημαντικός σταθμός στην πορεία για την πραγματοποίηση του ονείρου μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του μουσείου της Ακροπόλεως, η παρουσίαση της  επιστημονικής επιτροπής για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. Ένα Μουσείο που θα στεγαστεί στην «Αγιά Σοφιά» , ένας τόπος ιστορίας και μνήμης για τις αλησμόνητες πατρίδες:

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ:

Όταν ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό! Και όταν ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, γιατί εκτός όλων των άλλων θα αποτελεί τόπο μνήμης, ιστορίας και ανάμνησης των αλησμόνητων πατρίδων μας.
Στις 11.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης θα παρουσιαστεί η Επιστημονική Επιτροπή, στην οποία μετέχουν κορυφαία πρόσωπα του πνεύματος, για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που θα στεγαστεί στο νέο μας γήπεδο.
Ένας ακόμα ιδιαίτερα σημαντικός σταθμός στην πορεία για την πραγματοποίηση του μεγάλου μας ονείρου, στην πορεία για την επιστροφή στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X