Η αλητεία των «καθοδηγούμενων» κονδυλοφόρων

Ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε χθες στη δράση μετά από απουσία σχεδόν δύο και πλέον εβδομάδων. Και ξαφνικά όλες οι «δημοσιογραφάρες» της πιάτσας εξαφανίστηκαν από προσώπου γης! Για περίπου μία εβδομάδα οι προαναφερόμενοι πέντε – έξι «ερευνητές» – «ρεπόρτερ», διέρρεαν μέσω των social media ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είναι ντοπέ.

Το έπαιζαν παντογνώστες και προσέβαλλαν βάναυσα την τιμή ενός παιδιού που δεν έχει δώσει ποτέ του κανένα δικαίωμα. Ούτε καν σε πανηγυρισμό! Σήμερα για αυτούς ξημέρωσε μία διαφορετική μέρα. Μία μέρα που θα πάρουν τηλέφωνο το αφεντικό τους για να «εκτελέσουν» μία ακόμα «αποστολή»!

Ο Τάσος Μπακασέτας είπε ότι δε θα ασχοληθεί με μικρούς ανθρώπους. Μαγκιά του. Καλό όμως είναι ο κόσμος να μάθει και να ξέρει με ποιους έχει να κάνει. Μιλάμε για ανθρώπους που θα πουλούσαν και τη μάνα τους, δίχως κανένα ίχνος υπερβολής. Για να καταλάβετε το θράσος τους, άφηναν υπόνοιες και έγραφαν ασυναρτησίες στα social media κατ’ εντολή των αφεντικών τους, αδιαφορώντας για την αλήθεια.

Για το ρεπορτάζ, ή την είδηση. Τίποτα επιβεβαιωμένο. Ρίξε λάσπη στον ανεμιστήρα και ό,τι γίνει. Πληρωμένοι «εκτελεστές» που δεν έχουν το θάρρος να πυροβολήσουν από μπροστά το θύμα και χτυπάνε πάντα πισώπλατα. Με απλές λέξεις θρασύδειλα ανθρωπάκια, χωρίς καμία αξιοπρέπεια. Κάτι τέτοιοι τύποι είναι προσβολή για το επάγγελμά μας. Και είναι κρίμα που συνεχίζουν και βρίσκουν δουλειά. Απλά και μόνο για να στοχοποιούν κόσμο κα’ εντολή! Αλλά όπως είναι γνωστό, δύο πράγματα επιπλέουν πολλές φορές.

Η ΑΕΚ από πέρσι είναι στο στόχαστρο και την κατηγορούν για ντοπάρισμα. Διότι κάποιοι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους! Ξέρετε πόσοι έλεγχοι έχουν γίνει στους παίκτες της τον τελευταίο ένα χρόνο; Σε Ελλάδα και Ευρώπη; Ακόμα και αιφνιδιαστικός έλεγχος από την UEFA έγινε. Ευρήματα μηδέν! Αλλά οι εν πληρωμή κονδυλοφόροι το συνεχίζουν το αστειάκι για να δικαιολογήσουν την ανικανότητα των αφεντικών τους.

Μιλάμε για τύπους που δεν δείχνουν κανένα οίκτο στο όνομα της… δημοσιογραφίας! Αλήθεια, γιατί κανένας από όλους αυτούς δεν έβαλε την υπογραφή του και το όνομα του παίκτη; Μήπως φοβόντουσαν τι θα συμβεί ΑΝ αυτό που έγραφαν δεν ισχύει; Μήπως έτρεμαν μήπως αντιμετωπίσουν ποινικές ευθύνες;

Τώρα που ο Μπακασέτας κλήθηκε στην Εθνική, έπαιξε με την ΑΕΚ, έχουν τα άντερα (άλλη λέξη είναι η σωστή, αλλά θα κοπεί από το ΕΣΡ) να γράψουν κάτι; Ή θα κάνουν ένα ακόμα μεγαλοπρεπέστατο κοκοκό, όπως έχουν μάθει να κάνουν κάθε φορά στην ανύπαρκτη ζωή τους που ξεβρακώνονται μπροστά στην αλήθεια;

Τι ρωτάω τώρα…

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X