Γραμματικός: "Αρχίζει μια σειρά δυνατών παιχνιδιών"

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Δράμας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή αντιμετωπίζει αύριο (13/11, 20:00) η ομάδα χάντμπολ εκτός έδρας, στο κλειστό του Ρέντη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να επεκτείνουν το αήττητο σερί των 6 νικών σε ισάριθμους αγώνες και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΡΤ3.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν με όλους τους αθλητές να δηλώνουν “παρών” για το αγώνα κόντρα στους “ερυθρολεύκους”. Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Μπάλαζ, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Αργυρού, Μαντζόπουλος, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα και Μπαλάσκα.

Ο Νίκος Γραμματικός δήλωσε στο aek.gr για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή: “Είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για εμάς. Παίζουμε εκτός έδρας ένα παιχνίδι σαφώς πιο δυνατό από τα προηγούμενα που έχουμε δώσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει μία σειρά δυνατών παιχνιδιών. Αρχίζουμε με τον Ολυμπιακό και φυσικά στη συνέχεια έχουμε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μπρέγκενζ. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αύριο στο Ρέντη θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X