Νεόφυτος: "Ακόμα είμαστε στην αρχή"

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ηρακλής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος μετά τη νίκη επί του Ηρακλή δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος τηρουμένων των αναλογιών και τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο:  «Μετά τους δύο αγώνες με τον Παναθηναϊκό στο Λιγκ Καπ και στο πρωτάθλημα αυτή είναι η τρίτη ανατροπή που κάνουμε σε αγώνα. Τηρουμένων των αναλογιών είμαι ευχαριστημένος διότι η ομάδα προέρχεται από την ήττα στην Κομοτηνή και μία δύσκολη εβδομάδα. Επι πλέον απέναντι μας είχαμε πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που έφερε στα όρια του τον Ολυμπιακό. Ήταν νευρικός αγώνας και οι δύο ομαδες δεν είχαμε τον ρυθμό που θα θέλαμε αλλά όταν σταθεροποιήσαμε την υποδοχή μας με την είσοδο του Λάππα κάναμε την διαφορά στην επίθεση με τον Τζιουμάκα και τον Στοΐλοβιτς. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και θα είναι εξαντλητικό».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γάννης Ορφανός είπε: «Δεν είχαμε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό που θα έπρεπε για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Στα τελειώματα των σετ και στο τάι μπρέικ κάναμε λάθη. Στην υποδοχή μας έλλειψε η εμπειρία του Μπαμπαλιούτα αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωριόμαστε διότι όπως με τον Ολυμπιακό, έτσι και σήμερα με την ΑΕΚ δεν πήραμε αυτό αξίζαμε. Ερχεται ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Μίκρα και πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X