«Λαβωμένη» αλλά ετοιμοπόλεμη για τη νίκη η ΑΕΚ (18:00, LIVE enwsi.gr)

«Λαβωμένη» αλλά ετοιμοπόλεμη για τη νίκη η ΑΕΚ (18:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα κόντρα στον Χολαργό και η Ένωση έχει έναν ξεκάθαρο στόχο μπροστά της στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αρη Λυκογιάννη: Να επιστρέψει στις νίκες που θα την «ανεβάσουν» ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει σήμερα (18:00, Cosmote Sport4, live enwsi.gr) τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Betshop Basket League, σε μια αναμέτρηση στην οποία όπως φαίνεται θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες.

Όπως στα τελευταία παιχνίδια, έτσι και σήμερα η «Βασίλισσα» είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί δίχως τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, οι οποίοι έμειναν εκτός προπόνησης χθες αφού ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ντούσαν Σάκοτα, ο αρχηγός της ΑΕΚ ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες να παίξει απόψε κόντρα στο σύνολο του Άρη Λυκογιάννη, είναι ελάχιστες όμως πολύ πιθανό είναι να έχει συμπληρωματικό ρόλο στην «κιτρινόμαυρη» 12άδα.

Ωστόσο, η ψυχολογία των παικτών του Λούκα Μπάνκι είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι αυτό γιατί η «Βασίλισσα» προέρχεται από τη νίκη επί της Φουενλαμπράδα με 78-71 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της  5ης αγωνιστικής της Basketball Champions League, η οποία την διατήρησε στην κορυφή του Γ’ Ομίλου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το σημερινό ματς της ΑΕΚ με τον Χολαργό θα είναι και το πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες σε επίπεδο Betshop Basket League μιας και η ομάδα της Αττικής πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση στην ανώτατη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Επίσης, να προσθέσουμε πως και οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες και δύο ήττες στο ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα, με τον Χολαργό να προέρχεται από την νίκη επί του ΠΑΟΚ εντός έδρας, ενώ η τελευταία αναμέτρηση της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα ήταν στην Πάτρα όταν ηττήθηκε από τον Προμηθέα.

Στην σημερινή αναμέτρηση η ΑΕΚ θα έχει και τον κόσμο της στο πλευρό της και έχει ως στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και που θα τονώσει κι άλλο την ψυχολογία της ενόψει της αναμέτρησης με την Λιετκαμπέλις που ακολουθεί για το Basketball Champions League.

Υπενθυμίζουμε πως με την αγορά εισιτήριου για τον σημερινό αγώνα, ο κάτοχος έχει πρόσβαση και στην αναμέτρηση της Τρίτης για το BCL ανάμεσα στην ΑΕΚ με την Λιετκαμπέλις που ακολουθεί την Τρίτη (13/11).

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων από το κλειστό του ΟΑΚΑ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X