Γαλανόπουλος: «Ο διαιτητής δε μας άφησε- Θέλουμε να πάρουμε κάτι... παραπάνω»

Γαλανόπουλος: «Ο διαιτητής δε μας άφησε- Θέλουμε να πάρουμε κάτι... παραπάνω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο της Alianz Arena, αλλά ένα πέναλτι-εφεύρεση του Ματέι Γιουνγκ… έκοψε τα φτερά του Δικέφαλου αετού. Μετά το τέλος του ματς με την Μπάγερν Μονάχου, ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote tv και στάθηκε και στο πέναλτι που έδωσε ο Σλοβένος.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Μία δυνατή ομάδα και μία καυτή έδρα. Μία ομάδα που μπορεί να σε τελειώσει μέσα σε λίγα λεπτά. Παίξαμε με διαφορετικό τρόπο και πήγε καλά. Κατά τη γνώμη μου ήταν ένα τραβηγμένο πέναλτι και θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα διαφορετικό ματς», ανέφερε αρχικά ο Γαλανόπουλος στην κάμερα της Cosmote TV.

Στη συνέχεια ο άσος της ΑΕΚ πρόσθεσε: «Είχαμε κάποιες φάσεις, μας έκοψε και άλλες δύο ο διαιτητής ο οποίος και δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Βέβαια η Μπάγερν ήταν καλύτερη».

Όσο για τη συνέχεια και τα δύο τελευταία ματς του ομίλου: «Όλα τα ματς μας έδωσαν κάτι και πήραμε εμπειρίες. Με τον Άγιαξ είδαμε τον τρομερό ρυθμό που είχε, η Μπενφίκα με την ποιότητά της και με όλα αυτά γινόμαστε καλύτεροι. Η ΑΕΚ δεν είχε να χάσει τίποτα, αλλά στα δύο τελευταία ματς θέλουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και να το ευχαριστηθούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X