Δημάτος: "Η ΑΕΚ ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ"

Δημάτος: "Η ΑΕΚ ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος με ανάρτηση του μίλησε για την παρουσία της ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση τονίζοντας πως είναι τιμή και πρόκληση

Αναλυτικά η ανάρτηση του αναφέρει:

“Είναι ένας διάδρομος από τους μεγαλύτερους που θα έχει διανύσει η ΑΕΚ στην 94χρονη ιστορία της για να βγει απόψε στον αγωνιστικό χώρο του Allianz Arena.

Αποτελεί τιμή, πρόοδο, εξέλιξη και επιστέγασμα αυτής της διαδρομής το ότι οι ποδοσφαιριστές της θα συγκεντρωθούν σε αυτό το σημείο, λίγο πριν από τις δέκα, και θα κάνουν εκεί τις τελευταίες τους σκέψεις, πριν σταθούν απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα club του πλανήτη μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γήπεδα του πλανήτη.

Δεν είναι πολλοί όσοι έχουν αυτή την τύχη. Είναι από τις στιγμές που χαράζουν μια καριέρα. Και που καμία ανώτερη δύναμη δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα τις ξαναζήσεις.

«Ειναι πραγματικά κάτι το καταπληκτικό, top, only top» όπως έλεγε και μετά την προπόνηση ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε μια από τις λίγες περιπτώσεις που αφήνει την ευτυχία να καθρεφτιστεί στο πρόσωπό του.

Και φυσικά δεν είναι μόνο τιμή, είναι και πρόκληση, είναι και ποδοσφαιρικός εγωισμός, είναι ένα κρυφό όνειρο που διατάζεις να εξωτερικεύσεις και ο καθένας το κρατάει για τον εαυτό του.

Λένε ότι σε τέτοια ματς έχεις μόνο να κερδίσεις. Δεν είναι και τόσο απλοϊκό αυτό, όταν θα σταθείς απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική μηχανή μέσα στο σπίτι της. Όταν το δέος αποτελεί για όλους ένα φυσιολογικό και ανθρώπινο συναίσθημα.

Εδώ όμως που έχει φτάσει η ΑΕΚ, από τη στιγμή που μπήκε υπερήφανα και αποφασιστικά σε μια τόσο σημαντική διαδρομή εξέλιξης, όταν και πάλι όλοι την αντιμετωπίζουν σαν ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ, τα εύκολα τα έχει αφήσει πίσω της. Οι δοκιμασίες θα είναι απανωτές και τέτοια βράδια δεν θα αποτελούν μόνο τεστ αντοχής, αλλά και επιβεβαίωσης.

Είναι πολλά όσα αυτή η ομάδα έχει μέχρι σήμερα πετύχει. Αλλά είναι ακόμα περισσότερα όσα καλείται να υπερασπιστεί.

Σε αυτή τη διαδρομή δεν υπάρχουν όρια. Οι κορυφές που απομένουν να κατακτηθούν είναι ακόμα πολλές. Και ενδεχομένως να μην εξαντληθούν ποτέ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X