Κόβατς: «Δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ, πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα»

Κόβατς: «Δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ, πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκο Κόβατς συνέστησε την προσοχή στους παίκτες του, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την ΑΕΚ. Ο τεχνικός των Βαυαρών τόνισε πως το παιχνίδι στο Μόναχο θα είναι δύσκολο, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να σκοράρουν πιο γρήγορα από οτι στον αγώνα της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόβατς στην αίθουσα Τύπου της Allianz Arena:

Για το αν θα είναι η τελευταία του συνέντευξη Τύπου στην Μπάγερν: «Δύσκολη ερώτηση. Ναι το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ είναι το Σάββατο. Ας κοιτάξουμε το αυριανό ματς γιατί έχουμε την δυνατότητα να φτάσουμε τους δέκα βαθμούς. Ξέρω ότι το ματς με την Ντόρτμουντ είναι σημαντικό αλλά σκέφτομαι αυτό με την ΑΕΚ. Τα πράγματα δεν είναι όπως θέλετε να τα παρουσιάσετε. Το κλίμα είναι καλό και κοιτάμε πως θα κερδίσουμε».

Για ενδεχόμενους τραυματισμούς: «Οι Γάλλοι δεν είναι έτοιμοι όπως και ο Τιάγκο. Χθες δεν προπονήθηκε ο Ρόμπεν και ο Χάμες. Ο Ρόμπεν δεν θα παίξει αύριο, για τον Χάμες θα δούμε».

Για την ΑΕΚ και το αυριανό παιχνίδι: «Σίγουρα δεν θα είναι πιο εύκολο. Στην Αθήνα το ματς ήταν συναρπαστικό, ήμασταν καλύτεροι και παίξαμε συγκεντρωμένα. Είχαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε το γκολ νωρίτερα. Αύριο αναμένω ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι όπως στην Αθήνα. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και γι’ αυτό πρέπει να σκοράρουμε πιο γρήγορα και να κλειδώσουμε τη νίκη».

Για τον Μίλερ και το τουιτάρισμα της γυναίκας του: «Δεν είμαι εκδικητικός. Η ιστορία αυτή πέρασε. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω αυτή την στιγμή».

Για την σκέψη της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας: «Έχω την γνώμη μου αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Δεν είμαι κατάλληλος να απαντήσω εγώ».

Για κάποια παράπονα παικτών που δεν παίζουν: «Έχω ένα ποιοτικό ρόστερ και όλοι θέλουν να παίζουν όμως είναι βέβαιο πως πάντα θα παίζουν οι καλύτεροι. Αυτό ίσχυε, αυτό ισχύει και αυτό θα ισχύει».

Για τον Κομάν: «Είναι ένας παίκτης τοπ επιπέδου. Νιώθει καλά και αύριο θα ξεκινήσει τρέξιμο. Ευχόμαστε μετά την διακοπή για τις εθνικές να είναι έτοιμος να παίξει. Αυτό θα μεγαλώσει και τον ανταγωνισμό».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Και πέρσι στην Φρανκφούρτη υπήρχαν παίκτες με πρόβλημα στο γκολ. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό. Εγώ προσπαθώ να μην καταρρακώνω τους παίκτες και να τους βοηθάω ψυχολογικά. Ίσως πρέπει να σκεφτούμε να φέρουμε έναν ψυχολόγο επειδή δεν έχουμε. Καθένας πρέπει να αποδώσει έστω λίγο παραπάνω».

Για ενδεχόμενη υποστήριξη που θέλει από τον σύλλογο: «Υπάρχει υποστήριξη εσωτερικά σχεδόν κάθε μέρα. Και ο Ρουμενίγκε και ο Χένες είναι κάθε μέρα στις προπονήσεις. Σίγουρα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί σε κάποια πράγματα. Όταν η οικογένεια δεν έχει συνοχή, διαλύεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X