Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: "Τον έφαγαν οι αλήτες..." (VIDEO)

Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: "Τον έφαγαν οι αλήτες..." (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον πόνο και την οργή της η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βασιλική βγαίνοντας από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες όπου έγινε μνημόσυνο για το παιδί της το οποίο παραμένει άταφος από τις 28 Οκτωβρίου όταν έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών.

Σήμερα, μετά το μνημόσυνο η κα Βασιλική Κατσίφα ξέσπασε λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας! Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου για το παλικάρι μου που μου το έφαγαν. Μου το φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες! Θέλω να προστατεύσετε τα δικαιώματά μας. Όλο τον χειμώνα μας ανοίγουν τα σπίτια. Θα τα πω Γιάννη μου», είπε μιλώντας στον σύζυγό της που προσπαθούσε να την ηρεμήσει. «Να δικαιωθεί το παιδί μου. Ο λεβέντης μου! Αγαπούσε το χωριό του! Αγαπούσε την Βόρεια Ήπειρο», είπε η κα Βασιλική Κατσίφα.

Δείτε το ξέσπασμα της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα όπως το μετέδωσε ο ANT1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X