Τρίτη και 13 το Ολυμπιακός-ΑΕΚ -Στις 16 Νοεμβρίου ο αγώνας με την Μπρέγκεντς

Τρίτη και 13 το Ολυμπιακός-ΑΕΚ -Στις 16 Νοεμβρίου ο αγώνας με την Μπρέγκεντς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πρόγραμμα “βουνό” έχει μπροστά της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που καλείται να αντεπεξέλθει για να διατηρήσει τα ηνία της στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της. Η “Ένωση” αντιμετωπίζει σήμερα τον Φοίβο ωστόσο η ομοσπονδία ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών. Έτσι η ΑΕΚ θα δώσει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Ολυμπιακό την Τρίτη στις 13 Νοεμβρίου, ένα παιχνίδι που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ. Παράλληλα τηλεοπτικό θα είναι και το ματς της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Διομήδη στο Άργος. Τρεις ημέρες μετά τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπρέγκεντς για το πρώτο παιχνίδι για το Τσάλεπτζ Καπ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί Παρασκευή στις 19:00 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” και ο επαναληπτικός στις 24 Νοεμβρίου στην Αυστρία. Οι Αυστριακοί απέκλεισαν σε διπλούς αγώνες την Κιομπροτσίου από την Μολδαβία κάνοντας επίδειξη δύναμης, καθώς επικράτησαν 54-20 και 60-14 στα δύο παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για τα επόμενα τηλεοπτικά παιχνίδια αναφέρει: “Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος μετά από συνεννόηση με την Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε τους τηλεοπτικούς αγώνες που θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3 τον μήνα Νοέμβριο. Το μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Handball Premier Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ Θα διεξαχθεί την Τρίτη 13/11 και αυτό, καθώς η Ένωση θα αγωνιστεί με την Μπρέγκεντς για το Τσάλεντζ Καπ την Παρασκευή 16/11 στο ΟΑΚΑ, ενώ για να έχουν οι ομάδες τις ίδιες ημέρες ξεκούρασης, άλλαξε και ο αγώνας Διομήδης- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 10/11 και όχι Κυριακή.

Αναλυτικά

5η αγωνιστική Handball Premier

Κυριακή 4/11, 17:00 (Δαϊς) ΑΣΕ Δούκα- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV

6η αγωνιστική Handball Premier

Κυριακή 11/11, 17:00 (ΔΑΚ Νεάπολης) ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- Αερωπός Έδεσσας

7η αγωνιστική Handball Premier

Τρίτη 13/11, 20:00 (Ρέντη) Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ

Κυριακή 18/11, 17:00 (ΔΑΚ Κραχτίδης) Bianco Monte Δράμα- ΧΑΝΘ

8η αγωνιστική Handball Premier

Τετάρτη 28/11, 18:00 (Κλειστό Νέας Κίου) Διομήδης Άργους- ΑΕΚ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X