Οι 10 από τους 11 έχουν... κλειδώσει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Και ήταν μόνο η αρχή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, είναι προ των πυλών! Κρίσιμο τεστ για τους πρωταθλητές, που θέλουν να φύγουν με το «διπλό», ώστε να μην απομακρυνθούν και άλλο από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά και την χθεσινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων», οριστικοποιήθηκε η απουσία του Τάσου Μπακασέτα από το ντέρμπι με τους «πράσινους». Ο «Μπακα» δεν κατάφερε να ανεβάσει στροφές και να μπει στο κανονικο πρόγραμμα προπονήσεων, κάτι που σημαίνει πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε θα τον έχει στην διάθεσή του αύριο.

Όσον αφορά τα πλάνα του Εβρίτη τεχνικού για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, φαίνεται πως οι 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές έχουν… κλειδώσει.

Κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολποστ θα βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τον Μπακάκη στα δεξιά, τον Χουλτ στα αριστερά και τους Τσόσιτς-Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Η επιλογή του Ουζουνίδη να χρησιμοποιήσει τους Λαμπρόπουλο και Οικονόμου στο ματς με τον Απόλλωνα, φανέρωσε τις προθέσεις του για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Περνάμε στον χώρο του κέντρου, όπου τα δύο χαφ θα είναι ο Σιμόες με τον Γαλανόπουλο. Και φτάνουμε στην τετράδα… φωτιά μπροστά. Στο αριστερό άκρο θεωρείται βέβαιο πως θα βρίσκεται ο… ζογκλέρ, Λούκας Μπογέ, ενώ πίσω από τον killer,  Εζεκίελ Πόνσε, θα βρίσκεται ο τύπος που κάνει… μάγια, ο Μάρκο Λιβάγια. Το ερωτηματικό βρίσκεται στο δεξιό άκρο της ομάδας. Μεγάλο φαβορί είναι ο Πέτρος Μάνταλος, αλλά δεν αποκλείεται (όπως έγινε στο ματς με τον Άρη), να χρησιμοποιηθεί ο Ροντρίγκο Γκάλο, αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει έξτρα βοήθεια αμυντικά. Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο τραπέζι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X