Ο «100άρης» Ουζουνίδης και ο... γουρλής Άλεφ

Αλλη ΑΕΚ μετά τη διακοπή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος να μην έχει ολοκληρωθεί ωστόσο η επίσημη ιστοσελίδα της Super League έδωσε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν.

Συγκεκριμένα, το «πάρτι» της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη ήταν η 100η νίκη του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρωτάθλημα ως τεχνικός, με τον μοναδικό που τον περνάει αυτή τη στιγμή να είναι ο Γιάννης Ματζουράκης του Απόλλων Σμύρνης.

Ταυτόχρονα, ο Άλεφ έχει ξεκινήσει ως βασικός σε 4 αγώνες με τις αναμετρήσεις αυτές να είναι στο ΟΑΚΑ εκεί όπου η Ένωση αναδείχθηκε νικήτρια.

Αναλυτικά το θέμα:

«100 νίκες στο πρωτάθλημα Super League ΣΟΥΡΩΤΗ έφτασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μόνο ο Γιάννης Ματζουράκης,  μεταξύ των προπονητών που δουλεύουν τώρα στην κατηγορία, έχει περισσότερες.

4 αγώνες έχει ξεκινήσει βασικός ο Σαλντάνια ντος Σάντος Άλεφ με την ΑΕΚ, όλους εντός έδρας και όλους νικηφόρους.

50 ισοπαλίες εκτός έδρας συμπλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Super League ΣΟΥΡΩΤΗ συμπλήρωσε ο Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος επιθετικός έχει αγωνιστεί με Πανθρακικό, Ατρόμητο και Άρη.

14 γκολ έφτασε ο Βλαντ Μοράρ με τη φανέλα του Παναιτωλικού και μόνο ο Ανρί Καμαρά έχει περισσότερα από αυτόν (16).

30 γκολ στο πρωτάθλημα Super League ΣΟΥΡΩΤΗ έφτασε ο Νίκος Καλτσάς.

3 από τα πέντε τελευταία παιχνίδια Πανιωνίου – Ατρομήτου στη Νέα Σμύρνη έχουν λήξει 2-2!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X