Bαφτίζουν το... κρέας, ψάρι στο λιμάνι

Bαφτίζουν το... κρέας, ψάρι στο λιμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί απόψε (29/10, 19.30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελούσε το ποιος θα καλύψει το κενό που έχει προκύψει στην κορυφή της επίθεσης μετά τον τραυματισμό των Χασάν και Γκερέρο.

Με βάση τα όσα δοκίμασε χθες ο Πέδρο Μαρτίνς, δείχνει να προτιμάει τον Λάζαρο αντί του Μάνου. Σε σχέση με το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ, οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι πολλές.

Ο Γιαννιώτης αναμένεται να επιστρέψει στα γκολπόστ και ο Ομάρ να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Τοροσίδη. Επίσης, φαίνεται να υπάρχει ένα δίλημμα για το ποιος θα παίξει στο πλευρό του Μπουχαλάκη, αν θα είναι δηλαδή ο Καμαρά ή ο Νάτχο.

Η πιθανότερη ενδεκάδα λοιπόν είναι (4-2-3-1) με τον Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τους Ομάρ και Κούτρη στα δύο άκρα της άμυνας, τους Σισέ και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, τον Μπουχαλάκη με έναν εκ των Καμαρά ή Νάτχο στα χαφ, τους Ναουέλ και Ποντένσε στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Φορτούνη πίσω από τον Λάζαρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X