Eτσι θα παίξει απόψε ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ

Eτσι θα παίξει απόψε ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάκο Ερέρα, αν και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στις προπονήσεις, αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα στη σημερινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα προτιμήσει, πιθανότατα, σύστημα 4-2-3-1 με τον Κουέστα κάτω από τα δοκάρια. Κωνσταντινίδης ή Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Βαλεριάνος το αριστερό, ενώ ο Σόουζα θα πάρει την θέση του τραυματία Βέλεθ και θα είναι ο παρτενέρ του Μάβραϊ στο κέντρο της άμυνας.

Οι Σιώπης και Μπάσα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μπρούνο Γκάμα θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Ματέο Γκαρσία στην αριστερή και ο Μαρτίνες πίσω από τον Ντιγκινί στη κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια, αν ο Πάκο Ερέρα αποφασίσει να ξεκινήσει τον Γιουνές στην κορυφή, τότε ο Ντιγκινί θα παίξει από πίσω του και ο Μαρτίνες θα μείνει στον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X