Οι αλλαγές στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων - Οι επαφές με κορυφαία κλαμπ

Το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ζήτησε η Μπάγερν Μονάχου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ, πέραν των γηπέδων και του ξενοδοχείου, είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις στις νέες εγκαταστάσεις, ώστε τα Σπατα να μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση έναν φιλικό αγώνα των «κιτρινόμαυρων» και να γίνονται εκεί οι αγώνες των ομάδων υποδομής, κάτι που δεν γίνεται τώρα, επιπέδου τουλάχιστον Youth League. Να υπάρχει μια μικρή εξέδρα, με τα κατάλληλα αποδυτήρια, αλλά και υπηρεσίες Τύπου.

Το τελευταίο διάστημα, λόγω των υποχρεώσεων της Ένωσης στο Champions League, έχουν επισκεφθεί τα Σπατα κορυφαία κλαμπ. Μάλιστα, η Μπέτις ζήτησε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ πριν έναν μήνα, όταν βρέθηκε στη χώρα μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Europa League. Ακόμα, ήρθαν εκπρόσωποι της Μπενφίκα, πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ πριν μερικές μέρες ήρθε στα Σπάτα κλιμάκιο… 12 ανθρώπων του Άγιαξ, αφού είναι πολύ πιθανό να το χρησιμοποιήσουν οι Ολλανδοί για προπόνηση στον αγώνα με τον «Δικέφαλο», για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Μάλιστα, οι Ολλανδοί εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση και τη λειτουργικότητα του -για επίπεδο προπονητικού κέντρου ελληνικής ομάδας- όπως επίσης και από το κέντρο αποκατάστασης.

Σε συνδυασμό με την επέκταση των 70 στρεμμάτων, πάντα σε συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον κ. Σαράντη, το συνολικό πλάνο αφορά δουλειά που θα αλλάξει πλήρως την εικόνα του μέχρι σήμερα προπονητικού κέντρου. Με όλη τη δουλειά και τη γραφειοκρατία που θα απαιτηθεί για έκδοση των απαραιτητων αδειών κλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X