Ζίγκα: "Θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση"

Ζίγκα: "Θέλουμε νίκη και καλή εμφάνιση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Pre League πράξη δεύτερη, για την ομάδα βόλεϊ γυναικών που υποδέχεται αύριο (27/10) στις 16:00 στο σχολικό Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας την ΧΑΝΘ. Οι “κιτρινόμαυρες”, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στον Κορυδαλλό θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να συνεχίσουν να βρίσκονται στα… ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Η τεχνικός της ομάδας μας κ. Ελένη Μεμετζή υπολογίζει σε όλες τις παίκτριες, καθώς δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός. Παράλληλα, η ψυχολογία όλων στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο είναι στα ύψη αφού μετά από 5 μήνες τα κορίτσια θα αγωνιστούν εντός έδρας σε επίσημο παιχνίδι.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Εικοσιπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Βυζαντινού, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη και Ντόνα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μίλησε η εκ των αρχηγών του “Δικεφάλου”, Μελίνα Ζίγκα, στο aek.gr: “Πρόκειται για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως η ΧΑΝΘ. Θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μαζί με μία καλή εμφάνιση, καθώς όλα τα παιχνίδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν τρεις πολύ μεγάλοι αντίπαλοι φέτος, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και ο Πανιώνιος που είναι ισχυρός. Οπότε καταλαβαίνει κάποιος ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Αύριο αγωνιζόμαστε για πρώτη φορά εντός έδρας και περιμένουμε τους φίλους της ομάδας να έρθουν κοντά, να μας υποστηρίξουν και εμείς να τους φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X