Περέιρα σε διαιτητές: «Ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, θα διευθετηθούν ως το τέλος της εβδομάδας»

Περέιρα σε διαιτητές: «Ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, θα διευθετηθούν ως το τέλος της εβδομάδας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα απάντησε στην επιστολή των διαιτητών αναφορικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές που παρατηρούνται και τη φετινή χρονιά. Ο Πορτογάλος πρόεδρος της ΚΕΔ ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι το θέμα θα διευθετηθεί ως το τέλος της εβδομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής: 

Προς:
Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτητές 1ης Κατηγορίας
Κοιν.
1) Πρόεδρο ΕΠΟ, κ. Ευάγγελο Γραμμένο
2) SUPER LEAGUE

Αγαπητοί Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές,
Σε απάντηση του μηνύματός σας στις 22/10/2018 και μετά τις πληροφορίες που συλλέξαμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ως εξής:

• όλες οι αμοιβές διαιτησίας για την περίοδο 2017/18 έχουν καταβληθεί, όπως σας ενημερώσαμε στο σεμινάριό μας στο Καρπενήσι.

• το επίμαχο υπόλοιπο της περιόδου 2017/18 αφορά τα μεταφορικά έξοδα (περίπου 5% του συνολικού ποσού όλων των πληρωμών διαιτησίας) τα οποία κανονικά καταβάλλονται από τη Super League. Παρ’ όλα αυτά, η ΕΠΟ επικοινώνησε με τη Super League ώστε να πάρει πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το ποσό.

• οι πληρωμές των αμοιβών διαιτησίας γίνονται μερικές φορές με σημαντική καθυστέρηση από την ΕΠΟ, όμως αυτή τη στιγμή υπογράφονται όλες οι τραπεζικές μεταφορές, οπότε το θέμα θα πρέπει να έχει διευθετηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

• τα έξοδα μεταφοράς κλπ., θα οριστικοποιηθούν με τη Super League το συντομότερο δυνατόν.

Εν πάση περιπτώσει, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζητά συγγνώμη για τις καθυστερήσεις και προσβλέπει στην επιστροφή στο κανονικό καθεστώς πληρωμών.

Παρά τη συγγνώμη μας αυτή, σε περίπτωση περαιτέρω προβλημάτων ή καθυστερήσεων, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας άμεσα και εκ των προτέρων.

Τέλος, δραττόμενοι της ευκαιρίας, θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε όλους να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να επικεντρωθείτε πλήρως στα καθήκοντά σας.

O Επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ,
Vitor Melo Pereira».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X