Νέος προπονητής της Εθνικής ο Αναστασιάδης!

Νέος προπονητής της Εθνικής ο Αναστασιάδης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι οριστικό ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

Η ΕΠΟΕ αναθέτει για πρώτη φορά τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε Έλληνα τεχνικό μετά από 17 χρόνια. Τελευταία φορά που ο προπονητής ήταν Έλληνας ήταν το 2001 όταν ο Νίκος Χρηστίδης είχε διαδεχθεί τον Βασίλη Δανιήλ για ένα παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα, ακολούθησαν οι Ότο Ρεχάγκελ, Φερνάντο Σάντος, Κλαούντιο Ρανιέρι, Σέρχιο Μαρκαριάν και τέλος ο Μίκαελ Σκίμπε. Στο ενδιάμεσο για πέντε παιχνίδια είχε κάτσει στον πάγκο και ο Κώστας Τσάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Βαγγέλη Γραμμένου και εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να προχωρήσει τόσο στη διευθέτηση των όρων συνεργασίας με τον Αναστασιάδη, όσο και στο διαζύγιο με τον Μίκαελ Σκίμπε. Η συμφωνία με το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό αναμένεται να έχει ορίζοντα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 (με την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro) και να περιλαμβάνει όρο αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X