Γαλανόπουλος: «Πρωτάθλημα ξανά- Το πιστέψαμε με την Μπάγερν Μονάχου!»

Γαλανόπουλος: «Τρομερή εμπειρία, φανταστική ατμόσφαιρα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας «κιτρινόμαυρος» ποδοσφαιριστής, που στάθηκε περίφημα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, κόντρα σε μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ήταν αναμφίβολα ο Κώστας Γαλανόπουλος! Ο  Έλληνας διεθνής μίλησε  στην «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ» για την ήττα από τους Βαυαρούς, αλλά και τα συναισθήματα του, που αγωνίστηκε δίπλα σε τόσο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ο «Γαλανό» δήλωσε πως η ΑΕΚ «έπεσε» ψυχολογικά μετά το γκολ των αντιπάλων, ενώ ξεκαθάρισε ότι έτσι όπως κυλούσε η αναμέτρηση μέχρι το 60΄, οι «κιτρινόμαυροι» πίστευαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Νίκο Κόβατς!

Όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδας, η ΑΕΚ εστιάζει την προσοχή της στο ματς με τον Άρη, με τον Κώστα Γαλανόπουλος να είναι απόλυτος. Πρωτάθλημα ξανά!Παρότι η «Ένωση» βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη και θέληση για το back to back στην Super League!

Αν και η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα, εν τέλει έχασε με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

«Νομίζω ότι αυτό που έπαιξε ρόλο στην ήττα, ήταν η ποιότητα της αντίπαλης ομάδας. Σε κάθε λεπτό, οποιαδήποτε στιγμή που χαλάρωνες ή υπήρξε μια αδράνεια στην άμυνα, έβρισκαν τον τρόπο να χτυπήσουν εκεί. Να βγάλουν μια επικίνδυνη τελική και νομίζω πως μία, δύο, τρεις, κάποια στιγμή θα γινόταν και το γκολ για την Μπάγερν Μονάχου, όπως και έγινε. Από εκεί και πέρα, πέσαμε ψυχολογικά, πέτυχε και η Μπάγερν πολύ γρήγορα το δεύτερο της γκολ και κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι».

Αν η ομάδα δεν πάθαινε αυτό το μικρό μπλακ άουτ στο δεύτερο μέρος, πιστεύεις πως θα μπορούσε να κρατήσει την ισοπαλία;

«Εννοείται! Εννοείται το πιστεύουμε. Διότι ξέρουμε πως όταν μια ομάδα όπως η Μπάγερν, που είναι τόσο μεγάλη, περνάει το ημίχρονο και δε μπορεί να σημειώσει κάποιο τέρμα και ουσιαστικά δε μπορεί να βγάλει το παιχνίδι της, όπως το σχεδιάζει και αυτό που παίζει και αρχίζουν και περνάνε τα λεπτά, υπάρχει σίγουρα εκνευρισμός και πίεση. Θα έλεγα πως το χρονόμετρο αδειάζει υπέρ της ΑΕΚ. Μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη, έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι».

Πως αισθάνεσαι, που αγωνίστηκες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου;

«Είναι ναι μια εμπειρία ζωής! Σίγουρα είναι από τα όνειρα που πραγματοποιούνται, να παίξεις δίπλα σε τόσους μεγάλους παίκτες. Από εκεί και πέρα, δε μείναμε στον ενθουσιασμό και ότι παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, την Μπάγερν Μονάχου ή στο Champions League. Έχουμε ήδη παίξει τρία παιχνίδια, αυτό είναι το τρίτο και νομίζω πως σιγά-σιγά θα πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας, πως θα πρέπει να παίρνουμε κάτι από αυτόν τον θεσμό».

Επόμενο ματς με τον Άρη για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών:

«Νομίζω πως δε θα μας επηρεάσει το γεγονός πως θα είναι το ματς κεκλεισμένων των θυρών. Σίγουρα, πιστεύω θα ήταν αλλιώς. Ένα ντέρμπι και πολύ δυνατό με κόσμο, θα είχε και ωραία ατμόσφαιρα. Από εκεί και πέρα θα είναι λίγο πιο… λάιτ το παιχνίδι. Νομίζω πως θα δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο και εννοείται πως στοχεύουμε και σε αυτή την αναμέτρηση στο τρίποντο».

Στην ΑΕΚ επιβλήθηκε ποινή τριών βαθμών. Τι έχεις να πεις για αυτή την τιμωρία;

«Είναι σίγουρα κάτι που δεν είχαμε στο πρόγραμμά μας. Δε μας επηρέασε καθόλου όμως. ‘Όπως είδαμε και ο ΟΣΦΠ χάνει βαθμούς και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να παίρνει τις νίκες. Ευελπιστούμε πως σιγά σιγά θα καλύψουμε την διαφορά»,

Η «Ένωση» είναι έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μπορεί η ΑΕΚ να κάνει το back to back;

«Εννοείται! Είναι πολύ νωρίς για το πρωτάθλημα να κριθεί. Και όπως είδαμε και πέρυσι, ακόμα και στο +10 να είναι μια ομάδα, μπορούν να συμβούν πάρα πολλά. Από εκεί και πέρα, δε μπορείς να πηγαίνεις με τα αν. Και τι θα ψηφίσει το κάθε δικαστήριο. Παίζουμε για να καλύψουμε την διαφορά που υπάρχει»!

Και ένα σχόλιο για τον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ:

«Δεν έχεις να πεις κάτι για τον κόσμο. Νομίζω πως σε κάθε μεγάλο και μικρό βήμα της ομάδας μας, ήταν εκεί. Θεωρώ πως ήταν αυτονόητο πως θα έρθει και στο ματς με την Μπάγερν. Εδώ έχει έρθει σε άλλα παιχνίδια. Εννοείται πως θα έδινε το παρών και στην αναμέτρηση με την Μπάγερν. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα»!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X