Μίλερ: «Η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα, σκοράραμε όταν καταφέραμε να... λύσουμε τα μάγια!»

Μίλερ: «Η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα, σκοράραμε όταν καταφέραμε να... λύσουμε τα μάγια!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Τόμας Μίλερ μίλησε στο SDNA μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ. Ο Γερμανός σούπερ σταρ τόνισε πως η οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πολύ καλοί στην άμυνα, ωστόσο όταν η ομάδα του «έλυσε τα μάγια», κατάφερε να κερδίσει.

Αναφερόμενος στο «κλειδί» που έφερε τη νίκη επί της ΑΕΚ υποστήριξε ότι «Ήρθαμε στην Ελλάδα με τη σωστή νοοτροπία και αυτός είναι ο λόγος που καταφέραμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Θέλαμε τη νίκη για χτίσουμε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων και την πήραμε. Από τον σημερινό αγώνα κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε».

Φυσικά και πριν ακόμα αρχίσει το ματς η ομάδα του Νίκο Κόβατς ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι σε εκείνη του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το σημαντικό, ωστόσο, σύμφωνα με τον Τόμας Μίλερ ήταν πως εκείνος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους και στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. «Ήμασταν το φαβορί πριν αρχίσει το ματς και μέσα στο γήπεδο μπορέσαμε να το δείξουμε».

Ο Κροάτης τεχνικός των Βαυαρών επέλεξε να μην προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές παρατάσσοντας κόντρα στην Ένωση μία ενδεκάδα με τα περισσότερα «βαριά χαρτιά» του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του έδειξε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης την απαιτούμενη φρεσκάδα. Αναφορικά με αυτό το γεγονός, ο Γερμανός επιθετικός σχολίασε ότι «Φανήκαμε αρκετά ξεκούραστοι παρά το γεγονός πως δεν είχαμε πολλές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και αυτό σίγουρα δείχνει πως δουλεύουμε καλά».

Κλείνοντας, ρωτώντας τον Τόμας Μίλερ αν η καλή αμυντική παρουσία της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος προβλημάτισε τους παίκτες της Μπάγερν, απάντησε ότι «Η ΑΕΚ έπαιξε καλή άμυνα όταν όμως καταφέραμε να “λύσουμε τα μάγια” βάλαμε το γκολ και μετά φαινόταν πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X