Γαλανόπουλος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο - Κρατάμε την προσπάθεια»

Γαλανόπουλος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο - Κρατάμε την προσπάθεια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στον Cosmote TV για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου και τόνισε πως η Ένωση θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

Για τη σημερινή αναμέτρηση:«Συνειδητοποιήσαμε σήμερα ότι όταν παίζεις σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% καθ΄όλη την διάρκεια του. Σήμερα χάσαμε τη συγκέντρωση μας για λίγο και δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια.» 

Για το επίπεδο που βρίσκεται η ΑΕΚ: «Δεν μπορούμε καν να συγκριθούμε με την Μπάγερν. Αν έμπαινα σε διαδικασία να μας συγκρίνω, θα ήταν σαν να μην ξέρω που βρίσκομαι.Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και βάζαμε ένα γκολ το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για την απόδοση του: «Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν πιο πολύ τα ανασταλτικά μας καθήκοντα. Και εγώ και ο Αντρέ ήμασταν πιο πίσω. Όταν τρέχεις τόσο πολύ δεν έχεις το κουράγιο να δημιουργήσεις. Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X