«Καρφιά» Χατσερίντι για Λουτσέσκου: «Γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;»

«Καρφιά» Χατσερίντι για Λουτσέσκου: «Γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει πάρει με… καλό μάτι ο Εβγέν Χατσερίντι τον παραγκωνισμό του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ μίλησε στο ουκρανικό Tribuna και αναφέρθηκε στους λόγους που σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χατσερίντι:

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία, όχι, δεν είμαι Έλληνας. Έχω ένα επίθετο που είναι ελληνικό, ξέρω μόνο μερικές λέξεις στα ελληνικά. Πιστεύουν εκεί ότι είμαι Έλληνας, με λένε “Χάτσε”. Ίσως δεν σκέφτονται, δεν ξέρω, αλλά δεν είμαι καθόλου Έλληνας.

Όλοι στην ομάδα μιλάνε αγγλικά εκτός από εμένα, αλλά είμαι σε διαδικασία εκμάθησης, κάνω μαθήματα 3-4 φορές την εβδομάδα. Η ομάδα με δέχθηκε κανονικά, ο Εβγέν Σάκχοφ με βοήθησε πολύ και συνεχίζει να με βοηθάει.

Είναι κακό που δεν έχω ελληνικό διαβατήριο. Λόγω του ορίου, μερικές φορές δεν μπαίνω στην αποστολή. Μου προσφέρουν ελληνικό διαβατήριο, αλλά δεν το χρειάζομαι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί το χειμώνα, αλλά αν συνεχίσω να παίζω τόσο λίγο, τότε γιατί να μείνω στον ΠΑΟΚ; Θέλω να αγωνίζομαι. Τα πάντα μου ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλω απλώς να παίξω περισσότερα ματς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X