Μπάρκας: «Είδωλο μου ο Νόιερ, αλλά δεν έχω άγχος»

Μπάρκας: «Είδωλο μου ο Νόιερ, αλλά δεν έχω άγχος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόκληση για τον Βασίλη Μπάρκα είναι μεγάλη. Ο πορτιέρε της ΑΕΚ μάλιστα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και τον αντίπαλο του… Νόιερ, τόνισε ότι δεν έχει κανένα άγχος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης στα προηγούμενα ματς: «Δεν είναι κάτι που μπορείς να συζητήσεις. Υπάρχουν διαστήματα που μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωση, αλλά σε αυτό το επίπεδο τα λάθη δεν τα συγχωρούν. Η Μπάγερν είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν θα συγχωρέσει λάθη και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ και για τον Νόιερ: «Με τα παιδιά το συζητάμε. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλοι παίκτες, μπορούμε να δούμε και εμείς που είμαστε. Ο Νόιερ είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, είναι το είδωλό μου και είμαι χαρούμενος που θα παίξω απέναντί του».

Για το αν έχει άγχος: «Δεν έχω άγχος γενικά, Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτεσαι αυτό. Σκέφτομαι φυσικά ότι θα αντιμετωπίσω τέτοιους παίκτες, αλλά αυτούς τους αγώνες περιμένουμε όλοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X