Κόβατς: «Κάναμε το πρώτο βήμα...»

Κόβατς: «Κάναμε το πρώτο βήμα...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο μέρες πριν τη μεγάλη μάχη του ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, η Μπάγερν Μονάχου έδειξε να συνέρχεται,νικώντας την Βόλφσμπουργκ με 3-1. Ο κόουτς της ομάδας, Νίκο Κόβατς τόνισε πως υπήρξε μεγάλη πίεση και έγινε το πρώτο βήμα για την… αντεπίθεση.

«Υπήρξε μεγάλη πίεση γι αυτόν τον αγώνα. Είχα πει ότι είχαμε δύο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Δεν το θέλαμε αυτό και δεν μας αρμόζει, το αποτέλεσμα με την Βόλφσμπουργκ ήταν πολύ σημαντικό. Μπορώ μόνο να συγχαρώ την ομάδα μου, αυτό ήταν ένα πρώτο βήμα».

Στη συνέχεια, ο Νίκο Κόβατς δήλωσε: «Θα μπορούσατε να δείτε ότι η Μπάγερν δεν έχει μόνο ποδοσφαιρικές ικανότητες αλλά και ιδιότητες διαχείρισης. Στη Bundesliga όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν τη Μπάγερν. Όταν κερδίζεις όλα είναι εντάξει ξανά, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X