Πιέζει για άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος

Διπλασιάστηκε η ζημία για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη σεζόν 2016-2017

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον αξιωματούχο της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Σέρβου στην Αθήνα – στο πλαίσιο συνάντησης μελών της UEFA με εκπροσώπους του “Big-4” του ελληνικού ποδοσφαίρου – σύμφωνα με την εφημερίδα “Livesport”.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» ενημέρωσε τον Σέρβο για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην κανονικότητα, πληρώνοντας τα χρέη του, ενώ τόνισε στη διάρκεια της συνάντησης ότι το “τριφύλλι” μαχόταν και μάχεται για καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων του επισήμανε ότι η παρουσία των FIFA και UEFA έχει αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Γιάννης Αλαφούζος επιχείρησε να εξηγήσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για επιστροφή στην “κανονικότητα” με φόντο την πιθανή αίτηση αναίρεσης της ποινής αποκλεισμού του Παναθηναϊκού για έναν χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι πράσινοι ενδέχεται να επιδιώξουν να διαγραφεί η ποινή κι εφόσον τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα της Super League της τρέχουσας σεζόν, να συμμετέχουν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X