Με Αυστρία οι Ελπίδες στα πλέι-οφ του Euro U21!

Με Αυστρία οι Ελπίδες στα πλέι-οφ του Euro U21!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Αυστρία θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, στα πλέι-οφ του EURO U21, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ιταλία και το Σαν Μαρίνο. Οι «μικροί» του Αντώνη Νικοπολίδη θα παίξουν εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 12 Νοεμβρίου, με τη ρεβάνς να πραγματοποιείται στις 20 του ίδιου μήνα.

Οι Αυστριακοί τερμάτισαν 2οι στον 7ο όμιλο, πίσω από τους Σέρβους που πήραν την απευθείας πρόκριση, αλλά μπροστά από τους Ρώσους με τους οποίους «κοντραρίστηκαν» μέχρι το τέλος, καθώς την τελευταία αγωνιστική ήταν ισόβαθμοι και τους φιλοξένησαν σε ένα παιχνίδι «τελικό», όπου μάλιστα αν έληγε ισόπαλο τότε θα ολοκλήρωσαν 3οι τις υποχρεώσεις τους (οι Ρώσοι είχαν επικρατήσει με 1-0 στον αγώνα του πρώτου γύρου). Ομως τους κέρδισαν 3-2 και έτσι τους ξεπέρασαν. Σε όλο του τουρνουά έχασαν στη Μόσχα και στην Αντμίρα από τους Σέρβους με 3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X