Όποιος πρόλαβε!

«Τρελαμένοι» με τον κόσμο οι παίκτες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «κιτρινόμαυρος» λαός κοντεύει να εξαφανίσει όλα τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, με το sold out να είναι προ των πυλών! Υπάρχουν λίγα ακόμα εισιτήρια και συγκεκριμένα κάτι περισσότερο από 2.000 στις Θύρες 32 και 34, από όσα έχουν ανοίξει μέχρι σήμερα, ενώ υπάρχουν και κάποια «μαγικά χαρτάκια» στα εκδοτήρια, που κοστίζουν 15 και 20 ευρώ.

Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, είναι ελάχιστες οι θέσεις που έχουν πλέον απομείνει κενές, με τον κόσμο της ΑΕΚ να πρέπει να βιαστεί, αν θέλει να βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ματς της χρονιάς.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν κάποια μικρά περιθώρια για περαιτέρω άνοιγμα νέων θυρών για λόγους ασφαλείας, τουλάχιστον προς την πλευρά των φίλων της Μπάγερν στο πάνω διάζωμα.

Θυμίζουμε ότι αύριο Σάββατο (20/10) δεν θα υπάρχει εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη, λόγω του αγώνα Παναθηναϊκός-Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X