Στηρίζει Κόβατς η Μπάγερν Μονάχου -Aπειλές σε δημοσιογράφους!

Στηρίζει Κόβατς η Μπάγερν Μονάχου -Aπειλές σε δημοσιογράφους!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένει στη θέση του ο Nίκο Κόβατς!

Οι ισχυροί άνδρες της Μπάγερν Μονάχου είχαν προγραμματίσει σήμερα έκτακτη συνέντευξη τύπου και άπαντες πίστευαν πως θα ανακοινώσουν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Νίκο Κόβατς και την πρόσληψη του Αρσέν Βενγκέρ! Τελικά, έπεσαν όλοι έξω!

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε για να διαμηνύσουν οι άνθρωποι των Βαυαρών πως δε θα ανεχθούν άλλη κριτική! Χένες, Ρουμενίγκε και Σαλιχάμιτζιτς ξεκαθάρισαν πως στηρίζουν τους παίκτες και τον κόουτς Νίκο Κόβατς, τονίζοντας πως δε ανεχθούν δριμεία κριτική στο μέλλον για τον σύλλογο, ενώ δήλωσαν πως η Μπάγερν  θα κινείται πλέον δικαστικά κατά όσων δημιουργούν fake news σε βάρος της ομάδας.

Οι διοικούντες της πρωταθλήτριας Γερμανίας έβαλαν τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Κροάτη τεχνικού, λίγες μέρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Το θέμα που θέλησαν να θίξουν αφορούσε την κριτική που δέχθηκε ο Νίκο Κόβατς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έπειτα από τα τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες και όπως θέλησαν να ξεκαθαρίσουν οι ισχυροί άνδρες της Μπάγερν, δεν θ’ ανεχθούν στο μέλλον τέτοια σχόλια και αναφορές από τους εκπροσώπους του Τύπου σε άσχημα παιχνίδια της ομάδας.

Απαίτησαν σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά ο Ούλι Χένες δεν δίστασε να ρίξει στον Μπερνάτ το φταίξιμο για την εμφάνισή του σε περσινό ματς με τη Σεβίλλη για το Champions League λέγοντας πως «λίγο έλειψε να μας κοστίσει τον αποκλεισμό». Παρ’ όλα αυτά «επιτέθηκε» ονομαστικά σε δημοσιογράφο που τότε είχε ασκήσει κακή κριτική στον νυν ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν!

«Δεν θα ανεχθούμε άλλη τέτοια συμπεριφορά από τον Τύπο προς τον σύλλογό μας στο μέλλον» ξεκαθάρισε ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να σχολιάσει: «Οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν την αυτοκριτική τους και η αμφισβήτησή τους από τους δημοσιογράφους δεν είναι αποδεκτή! Πάντοτε θα υπερασπίζομαι τους παίκτες και τον προπονητή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X