Οπαδοί του Ολυμπιακού ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Τρούμπα

Οπαδοί του Ολυμπιακού ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Τρούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περιστατικό έγινε στις 4 το πρωί της Κυριακής, όταν νεαροί φίλοι του Ολυμπιακού βγήκαν από νυχτερινό μαγαζί φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους, ενώ στο απέναντι πεζοδρόμιο στέκονταν δύο αστυνομικοί που είχαν πάει στην περιοχή για διασκέδαση, σύμφωνα με το «Έθνος».

Κάποια στιγμή οι οπαδοί των “ερυθρολεύκων” τους πλησίασαν απειλητικά και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Εκείνοι απάντησαν “Ολυμπιακός”, ωστόσο η παρέα των νεαρών επέμεινε λέγοντας: “Δεν είστε. Δείξτε τα κινητά σας τηλέφωνα”, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι αστυνομικοί τότε πήγαν να απομακρυνθούν και οι οπαδοί άρχισαν να τους βρίζουν, να τους κυνηγούν και να τους γρονθοκοπούν. Το αποτέλεσμα ήταν να τους τραυματίσουν ελαφρά και να διακομιστούν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αφού πάντως έληξε το περιστατικό ακολούθησε αστυνομική κινητοποίηση κατά την οποία συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής συνολικά 12 άτομα (οκτώ ανήλικοι και τέσσερις ενήλικοι). Από τους ενηλίκους, οι δύο αναγνωρίστηκαν από τα θύματα ως τα άτομα που τους χτυπούσαν με γροθιές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Πειραιά και καταδικάστηκαν σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Ο ένας από τους αστυνομικούς υπηρετεί στο Τμήμα Εξαρχείων και ο άλλος στην Κρατική Ασφάλεια. Όπως ανέφεραν είχαν πάει στην Τρούμπα για να πιουν ποτό και δεν προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους τους κατηγορουμένους, οι οποίοι άρχισαν να τους κοιτάζουν επίμονα μετά την έξοδό τους από το κλαμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X